Fazan Online, Joc Fazan Online, Jocul Fazan pe Net Jocuri de logica si inteligenta online gratis, Joci Fazan Online Gratis pe Net cu fete si baieti din Romania, cele mai inteligente jocuri de logica pentru tine si pentru prietenii tai. Joci fazan online gratis in timp ce intalnesti fete si baieti din Arad, Bacau, Braila, Bucuresti, Buzau, Constanta, Cluj, Craiova, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Timisoara.

 

Joaca acum cele Mai Tari Jocuri Online pt Fete si Baieti, Am creat joc fazan online un joc care-l poti juca direct din pagina pagina de chat www.chatromanesc.ro  Va prezentam cel mai nou joc online care face parte din categoria de jocuri logice, jocuri de perspicacitate, de inteligenta si de gandire. Puteti sa va jucati atat single player cat si multiplayer impreuna cu prietenii tai iar daca nu ai nu e bai gasesti aici pe acest chat romanesc.

Ce este jocul Fazan pe Net?

Joc Fazan Online Un joc de logica deosebit de important si de interesant in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa gasesti toate cuvintele, raspunsurile corecte la cuvintele propuse de robotelul Fazan sau de ceilalti jucatori. In momentul in care intuiesti raspunsul corect al intrebarii va trebui sa gasesti din ce in ce mai repede noi litere care contine cuvantul ce reprezinta raspunsul corect la intrebarea sau intrebarile pe care le ai. Mare grija astfel incat in momentul in care se scurge timpul pentru intrebarile pe care le ai, sau daca reusesti sa dai de 3 ori gres avand in vedere intrebarile de logica, de cultura generala puse in romana sau in engleza cangurul va fi spanzurat.

Jocul Fazan Online va trebui sa alcatuiesti raspunsurile corecte la intrebarile noului joc fazanul care desi nu este cu fazani este unul dintre cele mai vechi jocuri de logica si de cultura generale.

 

Cred ca stiti si voi regulile jocului Fazan, dar in caz ca nu le stiti sau in cazul in care le-ati uitat cititi aici:

Cineva zice un cuvant (primul om) iar urmatorul trebuie sa zica un cuvant incepand cu ultimele 2litere de la cuvantul anterioar (al primului om)!

Sa va dau un exemplu:
(primul om spune) portoca
(al doilea om spune) lămaie

Si asa mai departe…
Daca cumva cineva spune un  cuvant in care sa se inchida pe celalalt om ( nu exista cuvant cu literele,,nt” ,,ns” sau altele de genul asta) trebuie sa se inceapa jocul de la inceput! Sa va dau un exemplu:
(primul om spune) reambalare
(al doilea om spune) restaurant
In aceasta situatie urmatorul jucator e blocat si trebuie sa inceapa jucatorul urmatotor de la inceput litera pe care i-o transmite robotelul Fazan si creeaza un nou cuvant si asa mai departe …
Nu aveti voie cu nume de tara, de copii … etc

 

Cum se incepe sa joci fazan online ?

Pentru a incepe un nou joc de fazan online trebuie sa tastezi comanda !fazan dupa care trebuie sa tastezi !intra. Iata mai jos un exemplu:

(13:58) <`scorpia`> !fazan
(13:58) <Fazan> FaZaN a fost pornit. Pentru a intra in joc tasteaza !intra . Aveti la dispozitie 30 de secunde.
(13:58) <`scorpia`> !intra
(13:58) <Fazan> [`scorpia`] a intrat in jocul de FaZaN. Sa ii uram bafta :)

Aici avem 2 cazuri, primul in care nu se alatura nici un alt jucator si in acest ca robotelul Fazan va da urmatoarea replica:

(13:58) <Fazan> Jocul FaZaN nu poate incepe deoarece nu avem destui jucatori. Pentru a pornii din nou foloseste !fazan

si avem un al 2-lea caz cand vor intra si alti jucatori si jocul va incepe:

(14:07) <Fazan> Jocul FaZaN a inceput !:D. Jucatorii sunt : tulburel, `scorpia`
(14:07) <Fazan> Comenzile disponibile sunt : !sari (in caz ca nu stii cuvantul), !ies (iesi din joc), !catalog (vizualizare catalog litere), !fazan top (vizualizare top jucatori), !stat <nick> (vizualizare informatii user).

(14:07) <Fazan> Litera cu care vom incepe FaZaN este : H
(14:07) <Fazan> Este randul tau [tulburel]. Ai 60 de secunde la dispozitie.

Acestea fiind spuse nu ne ramane decat sa va dorim bafta la puncte!!!

 

 
Tags: jocuri cu fazan, jocuri fazan in romana online, jocuri fazan in romana, jocuri fazan gratis, jocuri cu intrebari, jocuri cu raspunsuri corecte, jocuri cu spanzuratoarea, jocuri spanzuratoare in engleza, jocuri spanzuratoarea cu cangurul, jocuri spanzuratoarea cu indicii, jocuri spanzuratoarea grea, jocuri spanzuratoarea cu intrebari, jocuri fazan pentru copii, hangaroo, jocuri de cultura generala, jocuri cu intrebari logice, jocuri cu intrebari de cultura generala, jocuri inteligente, jocuri de inteligenta, jocuri dezvoltarea inteligentei,

 

8 răspunsuri la Fazan Online, Joc Fazan Online, Jocul Fazan pe Net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook
Reclama
gazduire hosting web radio vps dedicate
Parteneri
Bloguri, Bloggeri si Cititori Clipuri virale | Filmulete amuzante| Clipuri amuzante cu animale
Abonare la blog via email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other subscribers

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2016. All Rights Reserved.